Sterrenbeeld Leeuw

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Bekijk daghoroscoop voor gisteren

Stemming: Matig

Daghoroscoop voor maandag, 20 januari

Bedenk dat je met een beetje begrip vaak veel verder komt. Ga niet overal tegenin en laat je met de stroom meevaren. Probeer je niet te mengen in conflicten van anderen. Jij hebt er in principe niets mee te maken en het brengt je alleen maar in een lastig parket. Jij hebt niet alle wijsheid in pacht en dat moet je ook aan anderen kunnen toegeven. Maar laat het ook vooral tot jezelf doordringen. Je zou er goed aan doen om eens een avond voor jezelf te nemen en vroeg onder de wol te kruipen. Af en toe moet je jezelf verwennen.

Klik hier voor de maandhoroscoop van januari

Tip! Klik hier voor de jaarhoroscoop 2020

Deze daghoroscopen zijn mogelijk gemaakt door kaartleggingen.nl. Je kunt daar diverse horoscopen raadplegen en een groot aantal unieke kaartleggingen doen.

Geld: Geld Geld Geld

Sociaal: Sociaal Sociaal

Liefde: Liefde Liefde

Gezondheid: Gezondheid Gezondheid

Werk: Werk Werk Werk Werk Werk

Leven: Leven Leven Leven Leven Leven

Disclaimer
Deze horoscopen zijn bedoeld voor entertainment doeleinden, en als zodanig, komen ze zonder garantie voor de juistheid of bruikbaarheid van de informatie en advies. Lees op eigen risico! Als u gelovig bent, dient u er rekening mee te houden dat bepaalde religies astrologie afkeuren. Meer informatie vindt u hier of hier.

Loading...