Sterrenbeeld Maagd

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Bekijk daghoroscoop voor gisteren

Stemming: Slecht

Daghoroscoop voor dinsdag, 22 mei

Als iemand uit je intiemste kring als gevolg van een misverstand wat afstand van jou neemt, laat hem of haar dan even met rust. Positief denken zal op alle gebieden een gunstige invloed op je hebben. De alledaagse klusjes zul je goed en snel kunnen afmaken, ook al zijn er af en toe een paar kleine hindernissen. De tijd raast vandaag voorbij. Je wordt zo opgeslokt door je verplichtingen, dat je niet merkt dat er al een hele dag op zit. Normaal gesproken zou het je veel energie kosten, maar nu lijkt het wel of je er juist door wordt opgeladen.

Klik hier voor de maandhoroscoop van mei

Tip! Klik hier voor de jaarhoroscoop 2018

Deze daghoroscopen zijn mogelijk gemaakt door kaartleggingen.nl. Je kunt daar diverse horoscopen raadplegen en een groot aantal unieke kaartleggingen doen.

Geld: Geld Geld Geld

Sociaal: Sociaal Sociaal

Liefde: Liefde Liefde

Gezondheid: Gezondheid Gezondheid

Werk: Werk Werk Werk Werk Werk

Leven: Leven Leven Leven Leven Leven

Disclaimer
Deze horoscopen zijn bedoeld voor entertainment doeleinden, en als zodanig, komen ze zonder garantie voor de juistheid of bruikbaarheid van de informatie en advies. Lees op eigen risico! Als u gelovig bent, dient u er rekening mee te houden dat bepaalde religies astrologie afkeuren. Meer informatie vindt u hier of hier.

Loading...