Daghoroscopen

Is het niet handig om vast een idee te hebben over wat vandaag jou kan brengen? Hier kan je iedere dag gratis je daghoroscoop bekijken en inspringen op kansen die zich voordoen. De ene dag zal het gaan over mogelijke problemen met collega’s of klasgenoten; een andere dag kan het zijn dat dit jouw perfecte moment is om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen of een salarisverhoging te krijgen. Je daghoroscoop is iedere dag weer anders, omdat de constellaties aan de hemel iedere dag weer in een andere positie staan. Door je horoscoop te lezen, kan jij op de juiste manier reageren op sterk mogelijke gebeurtenissen die zich vandaag kunnen/zullen voordoen.

Een astrologische horoscoop staat in het teken van de samenstelling van de hemellichamen – zon, maan, andere planeten, sterren – in ons zonnestelsel. Met uitzondering van de zon bewegen deze hemellichamen zich langs de hemel, net als onze planeet Aarde. Sommige gaan wat sneller en andere weer langzamer, en ook dat verschilt van dag tot dag. De ligging van de hemellichamen ten opzichte van elkaar is dus iedere dag weer anders. Volgens de astrologie hebben deze samenstellingen een invloed op onze aarde, en volgens miljoenen mensen ook op henzelf. Er zijn dus iedere dag andere krachten die de boventoon voeren, en die zijn voor ieder sterrenbeeld weer anders.

Je sterrenbeeld, of zonneteken, is gelinkt aan de positie van de zon op het moment dat je wordt geboren. Bepaalde eigenschappen die typisch zijn voor jouw sterrenbeeld staan op dat moment zeer sterk. In samenhang met andere factoren ontwikkel je als kind een bepaalde persoonlijkheid waarin deze eigenschappen centraal staan. De daghoroscoop richt zich op je sterrenbeeld en de samenstelling van de hemellichamen op de huidige dag. Een voorbeeld: de Schorpioen wordt tussen 24 oktober en 22 november geboren. De samenstelling aan de hemel is dan zodanig dat karaktereigenschappen zoals fantasierijk, meedogend en tolerant sterk zijn. Maar ook negatieve kenmerken als wrokkig, jaloers en koppig staan dan in de schijnwerpers.

Kies je daghoroscoop

Door de jaren heen leer je met je negatieve karaktereigenschappen omgaan, maar het blijven vaak wat zwakkere punten die zomaar ineens de kop kunnen opsteken. Het is dan wel fijn als je daghoroscoop je laat weten dat je vandaag bijvoorbeeld met jaloezie te kampen kan krijgen. Je bent dus gewaarschuwd als je baas jouw collega een salarisverhoging geeft. Je kan dan toch positief blijven, omdat je het niet zo onverwacht voor de kiezen krijgt. Houd je jaloezie onder de duim en blijft je werk goed doen, want jouw dag komt nog. Wel natuurlijk de daghoroscoop blijven raadplegen om dan die loonsverhoging gepast te accepteren. Een daghoroscoop kan dus aanwijzingen geven over wat de sterkste invloeden zijn voor jouw sterrenbeeld op een bepaalde dag. Het is aan jou om gebruik te maken van die kennis en ook de stappen te ondernemen om een probleem aan te pakken of een kans te benutten. Vaak gebeurt er iets waarvan je later zegt: ‘Ik heb toen een kans gemist’. Door je daghoroscoop te lezen, zal je nu een kans die voorbij flitst herkennen en weten te pakken.

 
Meer daghoroscoop informatie is terug te vinden op mediumchat.nl
 
Loading...