Maandhoroscoop

Een maandhoroscoop is bij uitstek geschikt voor het plannen op de wat langere termijn. Je hebt misschien net je studie afgerond en je wilt aan de slag met het opbouwen van je clientèle. Is nú het juiste moment om die e-mails te versturen of wacht je tot het einde van de maand? Zo zijn er tal van situaties waar je twijfelt met het nemen van een beslissing. Het kan over van alles gaan: liefde, carrière, gezondheid, geld, kinderen en ga zo maar door. Buiten het feit dat je in ieder geval je gezond verstand moet gebruiken bij belangrijke beslissingen, wenden miljoenen mensen zich tot hun maandhoroscoop voor wat extra hulp bij het beslissen.

In een maandhoroscoop kan de positie van de hemellichamen (zon, maan, andere planeten en sterren) een rol spelen bij het maken van beslissingen. Een maandhoroscoop is geen eendagsvlieg (zoals de daghoroscoop), maar geeft je de kans om je op langere termijn voor te bereiden op de invloed van hemellichamen. Jouw zonneteken op de dierenriem – afhankelijk van je geboortedatum – bestaat uit een samenstelling van een groep sterren. Dit is je sterrenbeeld. Binnen de samenstelling van die sterren is er dus een vrije ruimte.

De voortbewegende hemellichamen doorkruisen de 12 sterrenbeelden en komen dus ook jouw ruimte binnen. De maan is de snelstbewegende planeet, andere sterren en planeten hebben variabele bewegingssnelheden. Als een planeet (of ‘Huis’) bijvoorbeeld 2 weken nodig heeft om jouw sterrenbeeld te doorkruisen, kan dat volgens de astrologie van invloed zijn op bepaalde situaties. Die invloed kan op een bepaalde datum zijn maar ook voor langer, zoals een maand of een jaar. Als het om langere projecten of toekomstplannen gaat, is het dus handig meer te weten over het tijdstip van die invloeden.

De 12 sterrenbeelden worden in 4 ‘elementen’ verdeeld: Water, Vuur, Aarde en Lucht. De tekens Ram, Leeuw en Boogschutter behoren bijvoorbeeld tot het element Vuur; dat zijn vaak mensen die spontaan, enthousiast en impulsief van aard zijn. Omdat hemellichamen gedurende bepaalde periodes goed (of slecht) samenwerken met jouw sterrenbeeld, is het slim om voor een bepaalde maand na te gaan wanneer de beste periode zal zijn om je plannen uit te voeren en niet te impulsief te beslissen. Het is dus verstandig om te controleren of er misschien hemellichamen door jouw ruimte cruisen die op dat moment een negatieve invloed uitoefenen op jouw sterrenbeeld. Omgekeerd kan het natuurlijk ook zo zijn dat een tijdsperiode gedurende een bepaalde maand juist het perfecte moment is om een uitdaging aan te gaan.

De hemellichamen bewegen zo snel niet, dus je krijgt vaak informatie die ook doorloopt in de maan(en) erna. Met een maandhoroscoop kan je je toekomstplannen voor de nabije toekomst trekken tegen een minimaal bedrag dat je gewoon per telefoon betaalt. Onze erkende astrologen maken specifieke maandhoroscopen die op jou van toepassing zijn. Het gaat er niet om dat je je volledige toekomst op een presenteerblaadje krijgt aangereikt; het is vooral een bewustwording van het krachtveld van (vaak zeer sterke) mogelijkheden. Zo kan je de juiste stappen ondernemen om daar wat mee te doen.