Dit zegt de tijd waarop je geboren bent over jou

Horoscopen zijn gebaseerd op astrologie. Er wordt gekeken naar de stand van de zon, maan en de planeten op een specifiek moment. Gebruik je jouw mobiel abonnement ook iedere dag om even je horoscoop te checken? Dan vind jij het vast ook interessant om te weten wat de tijd waarop jij bent geboren zegt over je persoonlijkheid.

’s Nachts geboren

Ben jij geboren tussen middernacht en 2.00 uur? Dan voel jij je comfortabel en zelfverzekerder in sociale situaties die al bekend voor je zijn. Iemand die geboren is tussen 02.00 en 04.00 uur is juist rusteloos en nieuwsgierig en altijd op ontdekkingstocht. Je vrienden omschrijven je als trouw, intellectueel en duidelijk in je communicatie. Wie geboren is tussen 04.00 en 06.00 uur moet leren om voor zichzelf op te komen. Je kunt je zorgen maken over de toekomst. Mensen om je heen helpen en te motiveren geeft je energie. Wist je dat de meeste baby’s ’s nachts geboren worden?

’s Middags geboren

Je bent waarschijnlijk een ambitieus en verantwoordelijk persoon als je tussen 12.00 en 14.00 uur geboren bent. Je verlangt er naar om bewonderd te worden door anderen. Wie geboren is tussen 14.00 en 16.00 uur is avontuurlijk en actief, heeft vaak een hekel aan routine en stabiliteit en is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Kom je tussen 16.00 en 18.00 uur op de wereld? Dan heb je de ambitie om de grote mysteries van het leven op te lossen. Als positief en energiek persoon vind je het soms moeilijk om jezelf te laten zien en om jouw gevoelens met anderen te delen.

’s Avonds geboren

Als je geboren bent tussen 18:00 en 20:00 uur voel je makkelijk aan wat anderen nodig hebben en kun je jezelf goed verplaatsen in iemand anders. Wie geboren is tussen 20:00 en 22:00 uur voelt niet de behoefte om zelf de hoofdrol te spelen, maar helpt graag anderen. Geboren tussen 22:00 en middernacht? Dan ben jij waarschijnlijk een perfectionist en houd je er niet van om fouten te maken.