Hoe beïnvloedt je sterrenbeeld jou als vrouw?

Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigenschappen die jou maken tot wie je bent. Waarschijnlijk ben je zelf ook nieuwsgierig naar wat deze eigenschappen zijn. Je temperament, je kracht, jouw verleidingskunsten of jouw gevoeligheid, het kan allemaal met je sterrenbeeld te maken hebben.

Misschien ben je gezegend met goedkoop internet en tv en kijk je dagelijks naar je horoscoop. Zowel op de televisie als bij een horoscoopsite zoals die van ons kun je dagelijks nieuwe informatie vinden. Maar waarom loop je in de werkelijkheid toch iedere keer weer tegen dezelfde problemen aan? Waarschijnlijk heb je nog niet in de gaten dat sommige karaktereigenschappen verbonden zijn met jouw sterrenbeeld.

Ram

Je bent warmbloedig, onafhankelijk, krachtig en je hebt behoefte aan een bepaalde vrijheid. Toch geniet je ervan als je alles kunt delen met je partner. Je wilt niet alleen een lover, maar ook een beste vriend. Een dominante man is niets voor jou, maar je moet wel zijn nummer 1 voor hem zijn.

Stier

Verleiden kan je wel en je hebt ook geduld tot de ware echt voorbij komt. Eerlijkheid en stabiliteit zijn belangrijk. Je houdt ervan om iemand te verwennen, maar je wilt er ook wat voor terug. Je bent gevoelig en als ze je kwaad maken, dan wordt het moeilijk om je hart terug te winnen.

Tweeling

Je wilt gekoesterd worden, maar je wilt ook stimulatie en uitdaging. Ze moeten hun best doen om je geïnteresseerd te houden. Het duurt ook even eer je weet of je partner je waard is. Hebben ze eenmaal je hart? Dan kan je ook jaloers zijn.

Kreeft

Emoties en passie borrelen in je. Om deze gevoelens naar buiten te laten komen vraag je om geduld, tederheid en verleidingskunsten. Je hebt mensen vaak snel door en je hecht waarde aan vertrouwen.

Leeuw

Je wilt het liefst dat ze je aanbidden en dat je de enige voor je partner bent. Als je gewaardeerd wordt, bied je onvoorwaardelijke liefde en veel gezelligheid. Je kijkt wel graag tegen je partner op, maar hij of zij mag niet te bazig zijn.

Maagd

Je lijkt misschien nuchter en koud, maar onder dat koele oppervlak zit een gepassioneerde vrouw. Toch ben je vaak ook wel bang om gekwetst te worden, maar als ze je hart veroveren is dat voor lange termijn.

Weegschaal

Je bent een meester in de verleidingskunsten met oog voor je omgeving. Complimenten laten je stralen en je hebt de romantiek nodig. Je wilt je graag speciaal voelen voor je partner.

Schorpioen

Je hebt veel eigenschappen die misschien een ander afschrikken. Emotioneel, veeleisend, demonstratief, bezitterig, flirterig, wantrouwend maar ook zeer verleidelijk. Toch zoek je naar een hechte relatie om al je sensualiteit en passie te kunnen tonen.

Boogschutter

Je bruist van de energie en creativiteit en waardeert onverwachte verrassingen. In een relatie wil je niet verveeld of ongelukkig zijn, je wilt gewoon een partner die ook je vriend is en die eerlijk is.

Steenbok

Romantisch en liefdevol, maar dit laat je niet aan iedereen zien. Hier is de juiste partner voor nodig. Je neemt graag het voortouw, maar je bent ook geduldig. Je wordt graag het hof gemaakt.

Waterman

Je bent een onafhankelijk type en toont weinig jaloezie of overdreven emotionele uitingen. Je houdt van avontuur en wordt graag versierd. De relatie moet niet te snel gaan, ze moeten echt je hart winnen.

Vissen

Je bent een fascinerende, charmante en boeiende vrouw die zich niet snel om de tuin laat leiden. Je houdt van eerlijkheid en je zorgt graag. Toch wil je ook een beschermer en een leider, maar wel een met geduld.

Dit zijn slechts een paar punten die gekoppeld zijn aan jouw sterrenbeeld. Met een persoonlijke horoscoop weet je precies wat jou de vrouw maakt die je bent. Dat is heel handig, zeker als het om de liefde gaat.